2021-02-02 08:06:52• hírek • közlemény

Folytatódnak a felújítási munkálatok

"A hétfői nap folyamán megtekintette a 29-es Számú Óvoda  és a Kiskakas Gyémánt Félkrajcárja Bölcsőde felújítási munkálatait Kereskényi Gábor polgármester" - tájékoztatta híroldalunkat Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.

Az európai uniós forrásokból finanszírozott beruházás kivitelezése jól halad, összértéke 2.984.852,48 lej, és azon kívül, hogy jobb körülményeket biztosít a neveléshez, a történelmi városközpont arculatán is javít – állítja a polgármester. „ Az oktatásba befektetni mindig kifizetődő, ugyanakkor ezek a beruházások több száz embernek biztosítanak jövedelmet és megélhetést is. Úgy vélem, az idei évben minden szatmárnémeti fejlesztésére szánt 100 euróból 70 euró európai uniós forrásokból származik majd.” – jelentette ki.


A két épület felújításán kívül, amelyekben 51 és 40 gyermek nevelése zajlik, a két intézmény berendezését is biztosítja a pályázati alap, akárcsak a szintén korszerűsítés alatt álló 7-es Számú Óvodában, és a hamarosan felújítandó Costantin Brâncuşi (Faipari) Líceum esetében.




 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: